Vai, etta on siella painkin uutisoitu meidan keleista taalla. Joo kylla tarkenee...Vahan liiankin hyvin. Tanaan piti lahtea tutustumaan Barossan laaksoon fillareilla, mut eipa tuolla +46C helteessa jaksais polkea. Mietittiin sit rantsua, mut hostellin tati vahan pyoritteli silmia ja sanoi ja kehoitti mieluummin menee uima-altaalle kaupungin laidalle. Rantahiekka on hot hot ja kun se viela hohkaa lisaa lampoa ja heijastaa auringon takaisin ja kaiken lisaksi kun rannoilla ei hirveasti varjoja ole, joten...No paiva torkuttiin siis uima-altaan laidalla ja valilla kaytiin vilvoittelemassa.

Aamulla muuten pestiin pyykkia ja laitoin hameen paalle markana suoraan koneesta. Vartin paasta se oli kuiva...Et nain taalla meilla :D

Huomenna lahdetaan bussilla Melbourneen. Taalta Adelaidesta on matkaa sinne noin 800km. Bussimatka maksaa 50 AUD eli noin 25 euroa!!! Mennaan yobussilla, niin saastetaan samalla yhden yon majoituskustannukset.

Majoituksista puheenollen. Meidan huoneessa ei ole ilmastointia...Nice...Kylla siella kuitenkin nukkumaan pystyy, kumma kylla :)

Loysin muuten taas 2 dollaria kadulta. Taisi kilahtaa kymppi rikki, mita olen tuolta kaduilta rahaa noukkinut ;) Niin ja loydettiin sielta ihanasta Marketista ihan ihka oikeaa RUISLEIPAA!!! Eli ei tartte lahettaa sita tanne :) Salmiakit tosin kohta loppuu...

Melbournessa viivytaan kaksi yota ja tullaan vahan takaisin pain. Otettiin paivaretki Warrnampooliin. Nahdaan siis siina samalla Great Ocean Road. Warrnamboolissa majoitutaan pariksi yoksi yhden suomalaisen naisen luokse. Han bongasi minut dundernews.com sivun kautta. Han on naimisissa aussi miehen kanssa ja heilla on muutama lapsi ja koira. Pyysi luokseen pariksi paivaksi, etta saisi jutella suomea jonkun kanssa ja samaten lapset joutuisivat puhumaan suomea. Tama Heidi viestitti tanaan, etta hanen tuttunsa on toissa jossain ravintola/baarissa ja ne kuulemma ottaa anytime sinne tyontekijoita auttamaan. Hyva palkka ja lyhyet vuorot. Ei tarvitse ottaa tilauksia eika tarjoilla juomia. Tyo olisi tilausten poytaan viemista ja poytien siivousta. Kuullostaa ihan iisilta :) Siella pikkukylassa sit varmaan ollaankin vahan pidempaan, jos toita aletaan tekemaan.

 

 

HYVAA SYNTYMAPAIVAA ISUKILLE!! Tassa pari synttarikuvaa. Maisemakuva on Kengurusaarelta ja kengurunpusu Greenoughin wildlife parkista.

 

P.S. Kaykaa katsomassa vanhempia kirjoituksia. Laitoin lisaa kuvia Roud Tripilta ja Kengurusaarelta.