Kaytiin eilen pienella lenkilla. Ajettiin bussilla Adelaiden Hillseille ja patikoitiin ensin Gully vesiputoukselle. 3km alamakea. Alamakeen menokin voi olla yllattavan rankkaa, kun pitaa koko ajan jarrutella. Vesiputous oli valitettavasti aika vahissa vesissa. On niin kuivaa talla hetkella. Sitten lahdettiin kiipeamaan Mount Loftylle, joka on 727m korkea. Kolin 8km lenkki tuntuu ihan peace of cakelta taman jalkeen. Kaveltiin 4km koko ajan jyrkkaa nousua. Loppumatkasta oli jalat kuin lyijya. Ja tanaan kylla tuntee, etta jotain tuli tehtya eilen. Maisemat ylhaalta olivat kylla vaivan arvoiset. Sielta naki koko kaupungin ja merelle asti.

Koska oltiin ostettu paivan matkalippu, niin lahdettiin viela ratikalla Glenelgiin jaatelolle. Meilla oli sinne alennuslipuke, niin kaytettiin se siis hyodyksi :) Istuttiin rannalla viela katsomassa auringonlasku, ennen kuin lahdettiin takas cityyn.


Australia on muuten merkillinen paikka. Taalla ei tarvitse kuin kavella kadulla, niin rikastuu. Tai no, aika huono paivapalkka ollut toistaiseksi. Perthista loysin 5 dollarin setelin maasta!! Sit olen loytanyt kasan 5 senttisia ja 2 dollarin kolikon suojatielta. Johnin luona kolikoita ropisi myos pesukoneesta ;-D

Ainiin, vesi pyorii altaassa myotapaivaan ;)

P.S. Yritin lisailla vanhoihin kirjoituksiin lisaa kuvia, mutta tama kone jumittaa niin pahasti, ettei onnistunut. Mutta kannattaa siis tsekkailla valilla noita vanhempia kirjoituksiakin, mikali joskus onnistun niita kuvia laittelemaan.