Puistosta kivenkolosta loytyi pieni punaraidallinen kisu. Puhuuko ne kissat Hongkongissa kiinaa? Ei, kylla se ihan suomalaisittain naukui :) Hyvin tuo olisi rinkkaan mahtunut ;)



Hongkong on todella siisti kaupunki. Ei roskan roskaa missaan, metroasemat on todella siistit ja esim. Helsingin metro on tosi nuhjuinen Hongkongin metroon verrattuna. Vaikka ihmisia Hongkongissa on yli 7 miljoonaa, tuntui, etta kadut olivat valjempia kuin Helsingissa. Siella ihmiset ei tuupi toisiaan ja tungeksi paalle. Hesalaisten Ei-vaisteta -asenne vaatisi vahan korjaamista. Ruuhkaisella mertoasemalla liukuportaisiin jonottaessa ei kukaan tuuppinut takaa. Ihanaa! Pisteet Honkkarille!

Ruuhkaa metrossa.



Nyt ollaankin sitten jo Australiassa. Tultiin yhden aikaan yolla tanne ja lamminta silloin oli 25 astetta. Nyt on kello 14 ja ei nay pilven pilvea missaan. Asteista ei ole tietoa, mut leikko jotain 35! Ei palele ei :)

Lentokoneessa tanne tultaessa vieressa sattui istumaan aussilainen herrasmies. Han kertoi paljon Australiasta ja mita nahtavaa taalla on. Saatin jo kutsu grillipartyihinkin!! Sitten tama ukkeli vielapa tarjosi meille asuntoa vuokralle! 3 makuuhuoneen tyhja asunto. Lupasi hommata huonekaluja sinne ja mikron ja pesukoneen yms!!! Saas nahda muutetaanko sinne sitten vai mihin joudutaan. Nykyinen hostellimme on siisti ja ihan viihtyisa.

Kentalla odoteltiin shuttle bussia ja katseltiin holmoina ymparille. Joku ukkeli tuli kysymaan, minne matka. Han sattui olemaan se bussin kuljettaja. Tuli noukkimaan eksyneen nakoiset matkalaiset kyytiin. Hyvaa palvelua! Ihmiset on uskomattoman ystavallisia! Ei tallaisia Suomessa tapaa!

Vasynyt backpackeri lentokentalla.



Perth on pieni sopo kaupunki. Ollaan tassa just tutustumassa keskustaan. Vetta kuluu paljon ja aurinkorasvaa.



Perth maailmanpyoran takaa.


Palaillaan taas B-)