Mentiin Kengurusaarelle katsomaan 25cm korkeita pingviineja ja ne olikin lomilla. Edellis iltana oli nakynyt kolme pingua. No nahtiin me sit paljon muuta silla retkella. Lampotila eilen oli saarella +40C. Kuulemma epatavallisen korkea taalla. Kaytiin ensin ihastelemassa Aussilaisia Sealionseja. Ne oli aika rentoa porukkaa. Rohnottivat selallaan auringossa rannalla. Ja mika ranta!!! Mielettomat aallot!


Sitten lahdettiin lounaan jalkeen tutustumaan Australialaisiin lintuihin. Nahtiin haukka, pollo, iiiiiso kotka ja kaksi sellaista nauravaa lintua. Kookaburra rodultaan, sain toista pitaa kadessakin :)

Taman jalkeen mentiin Remarkable Rockseille. Ne kivet on olleet joskus merenpinnan alla ja sielta sitten ilmestyneet. Tuuli ja vesi on saanut aikaan kiville todella hienot muodot. Yksikin oli ihan kotkan nokan nakoinen luola.


Matka jatkui kohti Admirals Archia. Mentiin alas, alas meren vierta pitkin. Alhaalla oli ihanan viileaa. Siella kellotteli myos Uuden-Seelannin hylkeet. Ja aika hienon paikan olivat valinneet. Siella oli ns. luola, jossa on katossa tippukivia. Taman luolan lapi oli nakoalat merelle ja suuren suuriin upeisiin aaltoihin. Aallot tulevat kaukaa avomerelta ja paiskautuvat kallioita vasten. Tuloksena isoja tyrskyja ja turkooseja pisaroita. Mahtavaa!


Koska oli niin kuuma, ei elaimia pahemmin nakynyt. Kaytiin sit tekemassa extrareissu ja nahtiin puissa loikoilevia koaloita ja muutama vallabi. Ilta vietettiin Annun kanssa rannalla pelaten Skip-Boa. Maisemat oli kuin unesta. Haaleita sumuisia vareja.

Kaytiin tuossa hetki sitten Marketissa ja ostettiin ihan hirveasti hedelmia ja patka kengurun meetwurstia. Se on muutes hyvaa :) Tehtiin ruuaksi jauhelihakastiketta kasviksilla hoystettyna ja sille tuli hintaa noin 1 dollari per annos! Miks Suomessa ei oo tuollaisia marketteja!!?? Kahvipapujakin siella myydaan varmaan 40 eri sorttia. Niita saa sit siella jauhaa mieleisensa maaran ja menna kotiin nautiskelemaan. Harmi kun puuttuu se kahvinkeitin backpackereitten varustuksista ;)

Adelaide +46C kuittaa B-)