20.1. Northampton Farmstay - Perth

Oli aika lahtea taas matkaan. Kavimme moikkaamassa prinssi Leonardia, joka on perustanut oman valtion Australian rajojen sisalle. Hauska heppu. Ikaa yli 80v ja hopotteli vaikka mita. Saatiin passiin oikein leimatkin kaynnista.

Seuraavaksi pysahdyttiin laskemaan lumilaudoilla hiekkadyyneja alas. Olihan se hauskaa puuhaa, mutta kapuaminen dyyneille oli jokseenkin hiekkaista. Tuuli lennatti hiekan suuhun ja silmiin ja taman reissun jalkeen hiekkaa sit olikin paa taynna ja ihan joka paikassa. Mut laskeminen oli kylla kivaa.


Kaytiin viela uudelleen Geraldtonin lahella olevalla Greenough Wildlife Parkissa. Kaytiin rapsuttelemassa kenguruita aitauksessa ja yksi juupeli narksautti kasivarresta. Kengurun hampaat on teravat. Sain ensiapua officesta ja kateen laitettiin vaaleanpunainen Simpsoneitten Maggie -laastari. Voi etta oli hiano!

Kysyttiin omistajalta voisiko Indieta moikata. Kavi hakemassa sen pihaltaan. Kaverukset tulivat rouskuttamaan ruohoa ja siina niita sitten rapsuteltiin ja juteltiin paikan omistajan kanssa. Ihanaa leveaa aussi murretta :) Indie ja Jibba ovat viela ihan pikkuisia (noin vuoden ikaisia), mutta kuulemma kasvavat melkein kaksi metrisiksi!!! Kuvassa Annulla Jibba ja mulla India.


Sitten pitikin sanoi hei hei Indielle ja lahtea ajelemaan Perthiin. Mittariin tuli yhteensa 3400km. Reissu oli mahtava! Lansirannikko on ihana. Hiljainen, rauhallinen, tyhja ja kaunis.