Eilen oltiin reippaita. Leivottiin paivalla pikkuleipia ja illalla valloitettiin pari makea pyorilla (hirvea kiire ja veren maku suussa...) ja sitten bodypumppiin 4kk tauon jalkeen. Ja kyllapa tutisi polvet ja kadet huusivat hoosiannaa stereona! Paluumatka salilta onneksi oli alamakea. Tanaan oli urhea tavoite lahtea aamupaivasta bodybalanceen ja lahdettiin talla kertaa hyvissa ajoin. Paatettiin kokeilla toista reittia, jotta saataisiin ajella pidemman matkaa puiston pyoratieta pitkin ja valtyttaisiin ehka yhdelta ylamaelta. Tultiin risteykseen ja Annu sanoi, etta tasta oikealle. Minun suuntavaistoni sanoi taas todella vahvasti, etta eikun suoraan. No mentiin sitten suoraan. Edessa oli jyrkka pitka ylamaki, joka jatkui ja jatkui..Ja jyrkalla tarkoitan TODELLA jyrkkaa. Lienenko moista makea nahnytkaan koskaan. Huippu haamotti ja suomalaisella sisulla ja viimeisilla voimilla perille. Maisemat oli kieltamatta oikein hienot, mutta...Annu naytti alas oikealla - tuolla on Hyperdome...Oho, mun "pettamaton" suuntavaisto siis oli jalleen kerran vaarassa. Taman koko reissun aikana se on tainnut olla kerran oikeassa :D No palkinnoksi saatiin melkoisen hyvat vauhdit alamaessa :) Ei kylla ehditty tunnille. Oltiin minuuttia vaille Hyperdomessa. No tulihan tuota liikuntaa muutenkin...

Jumppatunnin sijasta lahdettiin shoppailemaan ja kaytiin kahdessa elainkaupassa. Pyydettiin saada pitaa kissanpentuja sylissa. Ensimmaisena saatiin rapsuteltavaksi tasaisen tumman harmaa pieni poika. Se telmusi sisarustensa kanssa kopissa, mutta kun tuli syliin, se oli ihan paikallaan ja vaan katseli. Saatiin pitaa myos porroista ragdollin pentua. Se oli todella suloinen valkeine turkkeineen ja kirkkaan sinisine silmineen. Toisessa kaupassa saatiin syliin vilkas musta pentu ja harmaa-valkea laikullinen vahan rauhallisempi kaveri. Musta villikko halusi kovasti tulla pois hakista ja monta kertaa oli jo kolme koipea yli laidan :) Reipas kaveri.

Illalla nautittiin viimeista kertaa saunasta. Huomenna aamulla lahtee bussi Noosaan. Ollaan siella kolme yota. Jappiset ovat olleet yli ystavallisia! Ollaan saatu olla kuin kotonamme. KIITOS ERJA JA JUHA!! Nahdaan maaliskuussa Tampereella ;)