Taalla ollaan vietetty vahan vapaata. On ollut sateista. Jos Brisbanessa on 300 aurinkoista paivaa vuodessa, niin eikohan se meidan tuurilla sit ole ne sateiset paivat taalla, kun me ollaan maisemissa ;) No eikohan tuota aurinkoa ehdi viela nakemaan, kun tasta ylospain lahdetaan. Lamminta on kuitenkin ollut. Eilenkin varmaan oli +27 vaikka oli pilvista.

Saatiin Erjan aidilta ruisjauhoja ja suunnitelmissa olisi tehda ihka aitoja karjalanpiirakoita! Nams! Saatiin myos Erjan aidin tekemaan ruisleipaa.

Kirjoitin edelliseen kirjoitukseen, mita kaikkea Erjan ja Juhan takapihalla kasvaa. Unohdin mainita vesimelonin ja hunajamelonin. Lisaksi heilla on macademia pahkinapuu! Ne pahkinat on tosi hyvia. Aussien omia. Mainitsinkos jo sen mangopuun?? Me jo Annun kanssa kyseltiin, et paljolla he vuokraisivat taman talon ;) Jappiset haikailevat enemman meren rantaan asumaan, joten "anytime" kuului vastaus, kun kysyttiin vuokraisivatko meille taman :) Tassa talossa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on tyohuoneena, olohuone, kiettio ja ruokailutila, takkahuone ja tietenkin se sauna. Niin ja autotalli, vai onko niita kaksi??? ISO terassi ja aika hyvan kokoinen takapiha. Yleensa taalla on nahnyt "pihoja", jotka on noin metrin levyinen kaista talon ymparilla. Erjan ja Juhan takapihalla on hyvan kokoinen nurmikkoalua ja sitten on se viidakko, jossa on bambuja, palmuja, kiinanruusu, kultapiiskua yms yms. "Kasvihuoneen" virkaa hoitaa vanha tuunattu auto ;)

1239598816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pala viidakkoa.

1239598957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietin, etta tuo takapiha olisi kotikissan unelma. Kello pitaa olla kissan kaulassa taalla, etta linnut ehtivat karkuun. Ja lintuja tuossa takapihalla onkin. Kovaa mekkalaa ne osaa pitaa! Siella on myos papukaijoja. Sellainen sateenkaaripapukaija. En ole saanut viela kunnon kuvaa siita, joten tama on ihan netista haettu kuva.

1239597673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen lautasella oli pari tummaa lihapalaa ja syotiin Annun kanssa ruokaamme ja aavisteltiin vahan, etta mikahan tassa nyt menee...Ja niinhan se Juha sitten sanoi ruokailun paatteeksi, etta soitte juuri skippyn. Hyvaa se kylla oli, vaharasvaista lihaa. Onhan ne vahan liian suloisia pataan kylla :)

Katsokaa edellinen teksti, laitoin sinnekin pari kuvaa.