14.1. Perth - Kalbarri

Hello! Taalla taas. Viikon reissu takana. Tassa kuulumiset. Ottakaa tyyny pepun alle. Tarinaa tulee paljon.

Lahdettiin siis 14.1. keskiviikkona Perthista valmismatkalla viikoksi reissuun koluamaan West Australiaa oppaamme Bartin johdattamina. Meita lahti oppaan lisaksi 14 ihmista. Japanista, Itavallasta, Sveitsista, Saksasta ja Ranskasta. Ja sit oltiin me, Team Finland, niinkuin oppaamme meita kutsui :)

Ensimmainen pysakki oli luonnonpuisto Pinacles. Siella on hiekan keskella totteroita. Varmaksi asiaa ei tiedeta, mutta nama totterot on syntyneet tod.nak. niin, etta puitten ymparille on alkanut kertya hiekan mineraaleja tms, mita tuuli on kuljettanut. Aika vaikuttavan nakoista siella oli! Niin, ja kuuma.

Lansirannikolla puhaltaa tuule. Jostain syysta (en enaa muista mista) joka paiva klo 11-12 aikaan alkaa ihan mielettoman kova tuuli merelta. Sita kutsutaan Fremantle's Doctor:ksi. Fremantle on se pieni kaupunki Perthin kyljessa (jossa poltin nahkani). Taman tuulen ansiosta puutkin ovat siella ihan vinoja. Kaikki kenottavat samaan suuntaan. Aika veikeen nakoisia.

Tassa yksi iso todella vino puu. Ei ne kaikki ihan noin kallellaan olleet :)

Matka jatkui kohti Geraldtonin kaupunkia. Siella lahettyvilla on Greenough Wildlife Park. Siella paastiin syottamaan kenguruita ja alpakoita ja muitakin elukoita. Kengurun turkki on niiiiiin pehmea!!! Saatiin pitaa kaarmetta sylissa. Minun kaarme oli Eve, hanen kumppaninsa on Adam ;) Evie roikkui myos niskan takana kaulakoruna. Jos kuka ei ole kaarmetta koskaan pitanyt, niin se tuntui silealta ja vahan viilealta. Ei missaan nimessa inhottavalta. Nama kaarmeet olivat todella kiltteja ja mukavia. Seuraavaksi saikin kengurun poikasen syliin. Kenguru pomppasi tyynyliinaan ja sitten syliin. Mina pitelin Indie nimista ruuta. Voi hellanlettas tentaan ku se oli ihana!!! Mie haluun sellasen!!!! Indie on kova pussailemaan ja se putsasikin mun naaman siina samalla :) Indie on noin 13kk vanha ja se kasvaa kuulemma melkein pari metriseksi!! Talla hetkella Indie ja kaverinsa Jibba (moon aboriginaalien kielella) nukkuvat parkin pitajien sangyssa :D

Ja tassa Indien pusut.


Matka jatkui kohti Kalbaria eli ensimmaista yopymispaikkaa. Ennen Kalbaria pysahdyttiin viela kerran ihastelemaan maisemia. Ja voi juku miten hienot maisemat olikaan!! Istuin siella ylhaalla punaisella kalliolla ja olisin voinut tuijotella aaltoja ties kuinka kauan. Kun lahdettiin tasta paikasta ajamaan pois, opas laittoi soimaan Perfect Day- kappaleen. Ja todellakin oli aivan taydellinen paiva!

Kalbarissa sitten syotiin illallinen nalkaisiin masuihimme ja painuttiin pehkuihin.